CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

iklan..iklan..iklan..

Followers

Selasa, 30 November 2010

GA Teka & Menang Ibu3A

kita join contest lagi hehehe kalau kat gambor tak bleh click..korang click kat sini ekk blog ibu jom kita tgk syarat2 nya..

1. mesti ade blog, terpulang nak follow blog kakyong[dot]com  
DONE, Follow gak walaupun tk nampak butang follow kat blog ibu..
2. Tajuk n3 “GA Teka & Menang Ibu3A”, tajuk lain tidak diterima ya. Winking smile
DONE
3. Letak banner dalam n3 dan backlink ke n3 GA Teka & Menang Ibu3A dan nyatakan jawapan anda dalam n3. Anda diberi peluang meneka sebanyak 2 kali, jadi dalam jawapan tu nyatakan 2-2 tekaan anda.
1. RM 81.58
2. RM 81.63
DONE
4. Letakkan banner beserta backlink di sidebar.
DONE
5. Listkan http://www.kakyong.com dalam bloglist anda.
DONE
6. Tinggalkan link di kotak komen dengan menyatakan url n3 & email anda. Yang bermasalah untuk tinggalkan link di kotak komen, sila emailkan penyertaan kekakyong72@gmail.com dengan tajuk email  “GA Teka & Menang Ibu3A”.
DONE
7. Tambahan (update 23 Nov 2010) : Cabutan berTUAH akan dibuat untuk 2 orang peserta berTUAH... 

Senang ajer kan.. jadi selamat meneka lah yer. Winking smile Thumbs up

mmg sangat senang..tadaaa udah siap..fuhhh fuhhh fuhh harap ada luck hendaknya aminnn...

2 ulasan:

kakyong berkata...

salam..
kakyong dtg terjah..
x jumpa ke butang follow.. ke butang follow tu tak kuor... kakyong letak widget follower bawah page blog... ;)

semua in order... gud luck ya.. !

zianazone @ appleijo berkata...

wsalam kak yong..memula butang follower tu tak kuor..bila refresh..baru ada..dah udah follow kakyong pun..cayokkk2 hehehe