CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

iklan..iklan..iklan..

Followers

Jumaat, 26 November 2010

c0ntest BAJU SAMA



kalau korang nk join..click sini

SYARAT2 PENYERTAAN :

1)    Be my follower.
DONE
2)   Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk.
DONE
3)   Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu..
DONE

4)   Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td.
DONE
kenapa saya pilih gambar ni...wahh rindu kat kawan2 masa akademi cabaran langsing dr rozmey dlu..kitaorg ber4 dok 1 bilik..syok dok dengan diaorg ni..kepala semua masuk air..walupun dok kat sana 6minggu jer..kita org still contact sampai sekarang..wahhh windu nya kat dia org uhukkkk3....
5)   Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry nie ( contest BAJU SAMA ).
DONE
6)   Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang.
DONE
7)   Hadiah menarik menanti anda.
harap2 sy menang hadiah itu hehehe
     8) Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2010
korang yg nak join..jangan lambat2 ekk..nanti nyesal :P


5 ulasan:

ika puk puk berkata...

heheheh
thanks yer join contest ika..
gudluck!!

honeyvsbee berkata...

takder gambo bj sama ni...wawaw

zianazone @ appleijo berkata...

ika - hehehe ur welkam..harap2 bleh menang ekk :))

zianazone @ appleijo berkata...

ika - hehehe ur welkam..harap2 bleh menang ekk :))

zianazone @ appleijo berkata...

honey - hehehe baju raya tak kan tak da sama beb..