CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

iklan..iklan..iklan..

Followers

Jumaat, 26 November 2010

1st lucky draw by heze suzeass



salam..yuhuuu i'm comink ouls hahaha..epol nak join 1st lucky draw kak suze..1st lucky draw sama plak dengan 1st entry contest kat blog i ni u ouls..mintak2 arr dapat lucky itu..wang besor..wang besor..bolos aja apa yg ada kat depan anda hahaha meh cekidot...cekidot...bak kata kak heze suze uols..
syarat2 contestnyer uols :
1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakanID follower uols ok..senang akak suze nak catch up
DONE
2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
DONE
3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
DONE
4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
cik izzah, lina lin & Shaofie
DONE
Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok ..kata kak heze suze uols...meh la join...

DONE

so korang yg kna tag meh lah join...korang yg ushar blog ni gak..meh2 join..kita leh menang wang besor..
jangan lambat2 sangat..contest last 30 Nov

2 ulasan:

Hezesuze berkata...

tenkiu uols sudi join my Ld..gud luck ye hehe

zianazone @ appleijo berkata...

hehehe thanks sis hezesuze..harap2 ada luck yehaaa...