CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

iklan..iklan..iklan..

Followers

Isnin, 29 November 2010

CUTI-CUTI SEKOLAH G.A

kalau kat gambar tk bleh click..korang click kat sini ekk...try banyak kali..tk jadi arr..apesal ntah

wahhh teringat zaman2 sekolah dlu bila ada contest & G.A gini kan hehehe..tak pa..apa pun GA dan contest..yg penting kita try jer..kalau ada luck...so mng lah ekk insyaallah..jom tgk syarat2 GA ni..

1 ~ sape2 bley join GA ini x kira murid2, cikgu2, belia2, mak2 budak, bapak2 budak, atok nenek pom boleh janji MANUSIA..tetapi harus beralamat di Malaysia....
DONE
2 ~ Follow blog MAMA ADAM dan blog LADY_DYLA
DONE
3 ~ buat en3 ringkas tentang GA ini..kemudian tinggalkan link komen en3ini beserta id follower....
DONE
4 ~ Tempek banner ini kat sidebar blog beserta link..
DONE
5 ~ Tag 2 orang je...pastikan mereka tahu ye...
DONE
kita tag :
mommy lavender
peni anani

tarikh tutup : 31 DIS 2010, 11.59pm...so jangan lambat2 ekk

7 : hadiah serpisee masih dalam perbicangan...ngeee... jom join..happy holiday ...happy ber GA


1 ulasan: