CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

iklan..iklan..iklan..

Followers

Ahad, 28 November 2010

Firdani 'Teka Nama' Contest.


Salam semua..yuhuuu i'm comink..pepagi blog walking..nampak kna tag..sekali contest..aku pun rase nak join gak hehehe..1st time jumpa contest buat silang kata..mencabar gak ekk..tapi tak pa..aku nak try..cayokkk2...meh kita tgk syarat2 nya..

SYARAT-SYARAT WAJIB PENYERTAAN

1) Jadi follower blog Firdani Love Story
DONE
2) Buat satu entry mengenai Firdani 'Teka Nama' Contest. 
Tajuk entry tersebut mestilah Firdani 'Teka Nama' Contest. 
DONE
Dalam entry wajib ade:
~ Banner kat atas (link ke entry ni)
DONE
~ Soalan di bawah (link ke entry ni)



DONE
3) Letak banner di atas dekat sidebar
blog korang dan link ke entry ni.
DONE
4) Tag 5 blogger lain.
semut putih, aa azhar, bee, mommy lavender & peni anani
DONE
5) Jawab soalan di bawah dan jawapan
perlu dihantar ke email berikut:
waniehalim88@gmail.com
Tak perlu letak jawapan dalam entry korang.
DONE
6) Tinggalkan link penyertaan dan email korang
di entry ni selepas cukup sume syarat.
DONE

tadaa udah siap..sekarang giliran korang plak try contest ni..cayokkk2

5 ulasan:

honeyvsbee berkata...

mcm susah jer niii

zianazone @ appleijo berkata...

ahaha tahu tak pa beb..aku pun jenuh cari jawapan dia hohoho..tp aku tgk..hadiah best tau..try jer beb

Firdani berkata...

thanks kina..
syarat cukup!

t dtg blog fir kot2 ade latest en3 sal contest k..:)

Firdani berkata...

eh silap2..thanks ziana..hee

zianazone @ appleijo berkata...

hehehe ok fir..link blog dah update..nanti apa2 kita check kat sana ekk..cayokkk2